Кальцоне з куркою і брокколі




- 570 г замороженого нарізаного брокколі, розморозити
- 500 г курячої грудинки, приготувати і нарізати
- 440 г тертої моцарелли
- 125 мл соусу песто
- 900 г тіста для піци
- Оливкова олія
- Сіль
- Соус марінара



Духовку нагрійте до 230 градусів. 2 дека застеліть папером для випічки і змастіть оливковою олією.
Промокніть брокколі, щоб воно було повністю сухим. Змішайте нарізану брокколі з куркою, моцарелою і песто. Посоліть і поперчіть за смаком.
Розкачайте половину тіста в коло. На одну половину викладіть половину приготовленої начинки, залишаючи приблизно 1-см бортик. Краю бортика змастіть водою і закрийте кальцоне, щільно закріплюючи краї.
Повторіть з другої кальцоне точно також.
Перекладіть їх на деко, гострим ножем зробіть кілька надрізів на верхній частині кальцоне. Змастіть оливковою олією по всі поверхні і присипте сіллю. Випікайте до золотистої скоринки близько 15 хвилин.
У цей час нагрійте соус марінара в середній каструльці на середньому вогні до гарячого стану, періодично помішуючи.



Подавайте кальцоне разом з підігрітим соусом.