Інгредієнти на 4 порції:
- 2 грудки
- 1/2 чайн л базиліка сухого і орегано сухого
- Сіль і перець
- 250 гр спагетті
- 2 скл помідор черрі (порізати на половинки)
- 4 вусика часнику (пропустити через Часничниці)
- Оливкова олія
- 4 ст л свіжого нарізаного базиліка
Закип'ятити воду, посолити.
Курячі грудки посипати сумішшю з солі, перцю, орегано і базиліка. Розігріти сковорідку, додати трохи олії і обсмажити шматочки курки до готовності (3-4 хвилини). Трохи остудити і порізати на кубики.
Спагеті відварити, залишити приблизно 1/2 склянки рідини, в якій варилися спагетті.
В той час, як вариться спагетті, на сковороді з маслом (я завжди додаю дуже мало і оливкове) обсмажити до золотистого кольору часник, додати помідори і зменшити вогонь, гасити 3-4 хвилини, додати спагетті і трохи рідини (яку ми залишили після варіння спагетті). У мене часто йде більше половини склянки, тому залишаю відразу склянку.
Додати курку і свіжий порізаний базилік, перемішати і відразу подавати з тертим сиром.