філе рибне - 250г
цибуля ріпчаста - 1-2 цибулини
селера (корінь) - 10г
солодкий перець - за смаком
рисова і пшенична мука - 3-4 ст.л.
вода - у міру потреби
вино десертне - 50г
Олія рослинна для смаження
Для соусу:
вода - 3-4 ст.л.
імбир (мелений) - на кінчику ножа
десертне вино, соєвий соус - за смаком
дайкон - 3 ст.л.
Нарізати смужками рибне філе, тонкими кільцями ріпчасту цибулю, селеру і солодкий стручковий перець. З рисової і пшеничної муки, десертного вина і води замісити тісто.
Шматочки риби і овочів вмочити в тісто і обсмажити у фритюрі до золотистого кольору. Гарячі шматочки подавати під соусом, який готується наступним чином: воду закип'ятити з імбиром, влити до смаку вина і соєвого соусу і розмішати з нашаткованою редькою.