інгредієнти:
- 6 коржів бісквіта шоколадного
- 1 банка ананасів
- 150 г волоських горіхів
- 500 г сметани
- 2 ст.л.лімонного соку
- 1 склянка цукру
- 150 г шоколаду
приготування:
1. Один корж, залишаємо цілком, інші розрізаємо на ваш розсуд
2. Сметану збити з цукром, додати лимонну кислоту.
Повинна вийти густа маса (але якщо вийде рідкуватий, не переживайте крем все одно застигає). Ананаси і горіхи дрібно порізати.
3. Цілий корж укладаємо на блюдо, змащуємо кремом посипаємо ананасом
і горіхами.
4. Кожен шматочок змащуємо кремом і укладаємо гіркою, кожен шар
5. Не забувайте посипати ананасом і горіхами. Шоколад розтопити на водяній бані і полити гірку.