М'ясо "під шубою"





свинина - 1 кг (якщо не любите свинину, то можна взяти 2 курячих грудки)
помідори - 2-3 шт.
ріпчаста цибуля - 3 шт.
картопля - 3-4 шт.
часник - 4-5 зуб.
сир - 200-250 гр.
зелень
сіль
майонез



1. Обмити м'ясо, обсушити, нарізати скибочками (кожну скибочку за смаком посолити, поперчити).
2. Картоплю натерти на крупній тертці.
3. Цибулю порізати кільцями.
4. Помідори порізати півкільцями і обваляти їх в майонезі.
5. Сир натерти на крупній тертці.
6. Часник подавити в Часничниці.
7. Зелень порубати.

Послідовність викладення на деко:

1. Змастити деко олією.
2. Викласти скибочки м'яса, цибуля, тертий картопля, помідори (змастити майонезом).
3. Ставимо в духовку на 40-50 хв. при t ° 200-220 градусів.
4. За 5-10 хвилин до закінчення приготування змастити пригніченим часником, посипати тертим сиром і рубаною зеленню. Поставити назад в духовку і буквально через кілька хвилин Ваше страва готова.