Рецепти легких тортів. Пісний торт з морквою.




Серія Рецепти легких тортів. Рецепт пісного торту з морквою:
- 150 гр-ів борошна
- 8 ст.л. олії
- 1 склянка цукру
- 1 склянку соку з м'якоттю (наприклад персиковий)
- 100 гр-ів волоських горіхів
- 150 гр-ів моркви
- 1/2 ч.л. соди, що погашена лимонним соком
- щіпка ванілі
- щіпка солі




Як приготувати пісний торт з морквою. Рецепти легких тортів.

Розігріти духовку до 200 градусів. Висушити горіхи в духовці, частину залишити для прикраси, решту перемолоти не дуже дрібно. Змішати масло і цукор - залити соком. Вмішати дрібно потерту моркву і горіхи. Влити гашену соду.
Борошно змішати з ваніліном, додати до суміші і все перемішати. Вилити в змащену форму. Висота вилитого тіста повинна бути не більше 2 -3 см.
Випікати приблизно 40 хвилин. Корж остудити.
Прикрасити можна глазур'ю (змішати цукрову пудру з залишками соку,
наприклад) і зверху покласти горішки або просто посипати цукровою пудрою.


Серія «Рецепти легких тортів».