Рецепт крему Ганаш:
- 400 гр вершків
- 400 гр гіркого шоколаду
- 100 гр масла
Як приготувати крем Ганаш:
Вершки довести до кипіння, але не кип'ятити. Всипати крихти
шоколад і розмішати до повного його розчинення . Коли маса охолоне, але буде ще
теплою ввести м ’ яке масло і знову розмішувати до зникнення всіх шматочків
масла.
Крем збити - не лякайтеся, він залишиться рідким. Збивання
допомагає швидше охолодити крем.
Поставити в холодильник !!!
АЛЕ ТІЛЬКИ НА 1 ГОДИНУ !!! У мене він стояв близько 40 хвилин в металевій
мисці .якщо в пластмасовій, той час збільшити до 2 годин. Дістати крем з
холодильника і ще раз збити, але вже до потрібної консистенції. Не забувайте,
що в процесі охолодження (вже на торті) крем ще охолоне.
Крем у мене вийшов гладкий і добре тримав форму.
- - -