Рецепти для хлібопічки. Житній хліб на кефірі в хлібопічці.




Рецепти для хлібопічки. Житній хліб на кефірі в хлібопічці:
- сухі дріжджі - 2 ч.л.
- борошно – 250 гр-ів
- борошно житнє – 100 гр-ів
- сіль 1 ч.л
- цукор 1 ст.л
- маргарин 1 ст.л
- вода 75 мл-ів
- кефір 200 мл-ів

Як приготувати житній хліб на кефірі в хлібопічці:

Взагалі в цьому рецепті я використав ряжанку, а не кефір, але не думаю, що це має особливу важливість, смак хліба не повинен відрізнятися.
Інгредієнти закладала як в інструкції до хлебопечкам Панасонік - на дно посудини дріжджі, потім інші сухі інгредієнти - борошно, сіль, цукор (якщо є), а в самому кінці воду та інші рідини. Рідини повинні бути прохолодні - трохи холодніше кімнатної температури, щоб тісто не почав підніматися занадто рано.


Цей рецепт повинен підійти і для хлібопічок Alaska BM2600, Daewoo DI-3200S,  Benten BN-7590, Binatone BM-1068, First 5150,  Clatronic BBA 2605, Elenberg BM-3100, Daewoo DBM-151, mirta в BM 612, ORION OBM-101, Rolsen RBM-938, Rotex RBX-38-Y, Saturn ST-EC1775 Leda, UNIT UAB 813, Liberton LBM02,  WEST BM903WS