Запіканка із картопляного пюре з фаршем.


Запіканка із картопляного пюре з фаршем, інгедієнти:
картопля 0,5 кг.
морква 1 шт.
лук 1 шт.
фарш 250 гр.
яйце — 2 шт.
вершкове масло 50 гр.
сметана або майонез 50 гр.
сир 50 гр. за бажанням
сіль за смаком
зелень за смаком

Запіканка із картопляного пюре з фаршем, приготування:
Картопля залити водою, посолити, відварити, розтовкти, додати сире яйце, добре перемішати, додати вершкове масло.
Фарш обсмажити на сковороді з нарізаною цибулею і натертої моркви.
У чашці яйце збити, додати сметану, сир натерти, все перемішати.
На змащений лист викласти шарами:
- половину картопляного пюре;
- фарш обсмажений;
- знову залишився пюре.
Залити сумішшю яйця зі сметаною. Випікати при температурі 220 градусів 25 - 30 хвилин, до рум’яної скориночки.


Перед подачею на стіл розрізати на порції, прикрасити зеленню.