Курка, запечена в духовці.





Курка, запечена в духовці, портребує:
тушка курки размороженна
базилік сушений за бажанням
картопля 3-4-шт.
сіль
часник 1 головку
майонез, гірчицю за бажанням

Як приготувати курка в духовці:
Курку помити, покласти в глибоке деко, зробити надрізи рівномірно з усіх боків і в них покласти часточки часнику.
Натерти сіллю гарненько, можна за бажанням обмазати майонезом, гірчицею, начинити картоплею, нарізаною кружальцями. 
Посипати базиліком з усіх боків.
Деко обернути фольгою, блискучою стороною  у низ.
Поставити в духовку на годину.
Через годину фольгу прибрати і запікати ще 30 хв.

Курка, запечена в духовці, готова!!!