Мариновані равлики.




Рецепт мариновані равлики:
- 300 г равликів
- 1/2 чашки соєвого соусу
- 5 зубчиків часнику
- 1 червоний пекучий перець
- 1 чайна ложка оцту
- 1 чайна ложка цукру
- 3 столові ложки вина

Як маринувати  равликів:
Ретельно промийте равликів. Кип'ятіть у воді на слабкому вогні близько півгодини. Вийміть і обсушіть. Змішайте соєвий соус, оцет, вино, туди ж додайте дрібно посічені часник і червоний пекучий перець, цукор. Дайте постояти протягом 24 годин і подавайте. Суміш повинна покривати равликів; якщо це не так, збільшити обсяг суміші або перемішуйте равликів кожну годину, щоб всі промариновались.