Сосиски в сушках






Молоко - 1/2 л
Гірчиця (за смаком)
Сіль (за смаком)
Сир твердий (за смаком)
Сушки (маленькі, несолодкі) - 1 упак.
Сосиски (10 шт.) - 1 упак.



1. Найголовніше - щоб отвори в сушках збігалися за розміром з товщиною сосисок. Прикиньте, скільки сушок Вам знадобиться, і складіть їх в глибоку емкость.Сушкі замочити в підсоленому молоці, щоб трохи розм'якли. Час не пишу, все залежить від сушок.
2. Коли сушіння досить розмокнуть, необхідно одягнути їх на сосиски, попередньо кожну сосиску злегка змастити горчіцей.Края сосисок повинні визирати, так як при тепловій обробці вони трохи зменшаться в дліну.Уложіть цих гусениць у вогнетривку форму
3. Форму змастити раст.маслом чуть чуть. Посипати тертим сиром і в духовку до зарум'янювання сиру. Температура і час залежать від Вашої духовки. (приблизно 15-20 хв випікати 180 гр)
4. Коли сир добре зарум'яниться, сушіння будуть з хрусткою скоринкою, але м'які і ніжні всередині. Можна подавати :)
5. Якщо такі сосиски подати з гарніром, вийде ситна вечеря.